Snelle scherm reparatie in voor een lage prijs

Een scherm reparatie  laten uitvoeren?

Bij een mobiele telefoon of een tablet kan het zomaar gebeuren: door een val komt er een barst in het scherm. Het kan zijn dat het scherm dan niks meer doet, maar ook als het scherm nog wel wat aangeeft is het behoorlijk vervelend. Een scherm reparatie  bij GSM Tel Paradise is in dat geval een ideale oplossing. Wij zorgen er voor dat u weer van uw telefoon kunt genieten zonder dat de barst in de weg zit. Hoe we u verder kunnen helpen kunt u hier lezen. 

Scherm reparatie  snel en goedkoop

Omdat wij bij GSM Tel Paradise veel onderdelen voor diverse telefoons op voorraad hebben kunnen we vrijwel iedereen met een kapot scherm snel helpen. Vaak kunt u binnen enkele dagen de telefoon weer gebruiken en deze zal dan weer als nieuw zijn. Wij gebruiken alleen de beste materialen zodat de reparaties perfect kunnen worden uitgevoerd. Voor bijvoorbeeld de volgende merken zit u bij ons goed: 

  • Apple
  • Samsung
  • HTC
  • LG
  • Nokia

Maar ook wat minder gangbare telefoons kunnen wij zeker voor u repareren. Door de jarenlange ervaring en expertise van onze medewerkers is een scherm reparatie in  ongeacht het merk en model telefoon altijd mogelijk. Bovendien zijn onze prijzen zeer laag. Hierdoor is het zeker de moeite waard om een reparatie uit te laten voeren in plaats van kiezen voor een nieuwe telefoon. 

Andere reparaties en in- en verkoop telefoons

Naast het uitvoeren van een scherm reparatie in  is GSM Tel Paradise ook het juiste adres voor andere telefoonreparaties. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van een accu, oplaad poort of aux-uitgang. Het komt vaak voor dat een microfoon of luidspreker het begeeft. Ook dit soort problemen verhelpen wij snel en voor een lage prijs. Daarnaast verkopen wij nieuwe en tweedehands telefoons van vele merken. Het is eveneens mogelijk om uw telefoon aan ons te verkopen. Het hangt van het merk en model af wat we hiervoor kunnen geven, maar het is een ideale manier om nog wat te ontvangen voor uw oude telefoon.

Ook voor computers en tablets

Ook kunt u bij ons terecht voor de in- en verkoop van laptops en computers en kunnen wij deze tevens voor u repareren. Voor reparaties of aanschaf van een tablet, iPad of diverse accessoires kunt u eveneens rekenen op de diensten en producten van GSM Tel Paradise! Kom dus gerust langs voor een scherm reparatie in  of voor de vele andere producten en diensten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *