Magneet oorbellen

Die zijn echt heel mooi hoor, die magneet oorbellen. De oorbellen zijn voorzien van een of meer Neodymium magneten met elk een kracht van 0,12 Tesla of 1200 Gauss. Als je magneet oorbellen in combinatie draagt met andere magneetsieraden, dan stijgt de totale magneetkracht maar beperkt. Combineren kan dus gewoon naar hartenlust. Overigens zijn er ook magneet oorbellen verkrijgbaar met sterke magneten.

Magneet oorbellen helpen tegen pijn, stress en onrust.

Genoeg over magneten, magneet oorbellen worden uiteraard ook gedragen vanwege het feit dat gebruikers zeggen zich er beter door te voelen. Pijn, stress en onrust verdwijnt of neemt af als je magneet oorbellen draagt, net als overgevoeligheid. Je voelt je gewoon beter als je magneet oorbellen en andere magneet sieraden draagt. Om dat te ervaren hoef je de oorbellen overigens niet 24/7 in. Twee dagdelen per dag is voldoende.
Kies je voor parels of stenen van Swarovski?
Maar wat dacht de magneet oorbellen zelf? Prachtig! Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en voor een deel verguld. Heb je een exemplaar uit een vorige collectie dan kunnen de oorbellen ook rhodium geplateerd zijn. De magneet oorbellen is net als de gehele sieradenlijn nikkel-allergeenvrij. Heb je magneet oorbellen met parels, of met stenen van Swarovski? Of heb je ze liever kristal, zirkonia en edelstenen.

Maak de oorbellen met sieraden doekjes schoon.

Heb je magneet oorbellen gekocht en draag je ze elke dag, dan weet jij ondertussen vast wel dat je op moet passen met water. Pas daarnaast ook op met producten als haarspray, parfum, crème en deodorant. Voor het schoonhouden van de magneet oorbellen kun je prima sieraden doekjes gebruiken.

Voor iedereen is er een perfecte magneet oorbel
Magneet oorbellen zijn bijzonder en bovendien uitstekend afgewerkt. Ook mensen met een nikkelallergie kunnen de magneet oorbellen gewoon dragen. Door de uitstraling zijn magneet oorbellen en andere magneet sieraden design sieraden geworden. De collectie is ondertussen zo groot, dat er voor elke smaak en voor iedereen mooie magneet oorbellen te koop zijn.

Niet met pacemaker, raadpleeg arts bij zwangerschap
Magneet oorbellen draag je bij voorkeur overdag of ’s avonds. Draag je een pacemaker of een andere elektronisch hulpmiddel, dan mag je geen magneetsieraden dragen. Zwangere vrouwen doen er verstandig aan om eerst even met de huisarts te overleggen of het dragen van magneet oorbellen wel of niet verstandig is. Over de werking van de magneten hult iedereen zich overigens in stilzwijgen. Volgens de producent wordt nog gezocht naar wetenschappelijke onderbouwing van de werking van magneetsieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *